Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!

Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум.

Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици и стрии по тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.

Колариума е технология, която подпомага антицелулитните процедури , всички отслабващи и стягащи програми.

Как действа колариума ?

Колагеновите лампи излъчват специална светлина в розовата гама, която се абсорбира и стимулира образуването на колаген и еластин в клетките. Клиничните изследвания показват, че т.нар. био стимулация чрез колагеновия уред може да ускори регенерацията на кожата със 150-200 процента. Той подпомага и нарастването на нутрините в епидермиса, който пък я прави по-здрава и стегната. Новата технология не уврежда кожата, а пък и постига бързи и качествени резултати.

Колко често … ?

За да постигнете добри и видими резултати е необходимо да се подлагате ежеседмично по 2-3 процедури, средно по 15 минути всяка. Антистареещата програма трябва да продължи около 8 седмици

Примерен план за процедури в колариум:

-Първа седмица: 2-3 процедури по минимум 15 минути. /След 7 мин. колагена започва да синтезира в организма, под 7мин. ползване на Колариум е абсолютно излишно/.

-Препоръчва се почивка от 24-48 часа между процедурите.

Чрез Колариума се постига:

Подмладяване и регенерация;
Забавяне процеса на стареене на кожата;
Минимизиране дълбочината на бръчките;
Заличаване на петна от UV лъчи (пигментни петна);
Намаляване на тъмните петна;
Фини линии и бръчки – изглаждане;
Белези от акне – подобряване и заличаване;