Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Лимфен дренаж
Масаж

Инфрачервена сауна

Детоксикация 

Отслабване

Комбинира функцията на инфрачервена сауна, въздушно налягане и 

лимфен дренаж.

Как работи:
Насладете се на успокояващия, масажиращ натиск на тази елитна компютърно управлявана система, тъй като тя съживява вашите циркулаторни и лимфни съдове, като изтласква токсините извън тялото и стимулира мускулите, намалява отока и експулсира целулита и мастните отлагания. Това пробивно лечение ще ви помогне да предефинирате цялото си тяло отвътре, навън.

Уникален , многокамерен костюм се поставя около крайниците, докато лежите в пълна релаксация. След това системата създава нежно движение, което събужда кръвоносната система и стимулира кислородния поток. Ще забележите незабавно облекчение от болка и подуване, тъй като лимфният дренаж увеличава притока на кръв и позволява на тялото ви да се отърве от токсините. Способността му да стимулира мускулите прави пресотерапията идеална форма на лечение за спортисти, които искат бързо да се възстановят от натоварване. Също така помага за възстановяване   след раждане, намаляване на целулита и скулптурира тялото по безопасен и ефективен начин.

Ползите от лечението включват:

Незабавна редукция на целулита

Профилиране на тялото

Подобрена циркулация

Управление на загубата на тегло

Предотвратяване на разширени вени

Незабавно облекчение на болка, подуване и задържане на вода

Подобрен тон на кожата

Скулптуриране на тялото след раждането

Атлетично повишаване на производителността

Детоксификация и подмладяване на тялото

Лимфен дренаж

Лечение, засягащо директно кръвоносната и лимфната система. Той почиства организма чрез освобождаване на вредни продукти от метаболизма, транспортирайки ги през лимфните съдове от филтриращите органи и освобождавайки ги от тялото.

Сауна и инфрачервена терапия 

Чрез затопляне в сауна тялото се нагрява, което води до стимулиране на метаболизма. Освен това увеличава оксигенацията и храненето на клетките, подобрява кръвообращението. Термотерапията подпомага ефектите от отслабването, антицелулитните препарати и всички видове детоксикационни терапии.

Детоксикация

Безопасен и доказан начин за подобряване на естествените процеси на отстраняване на токсините и регенериране на организма. Липсата на възможност за пълно отстраняване на токсините от тялото може да доведе до множество здравословни проблеми. Детоксикационната терапия е най-ефективната терапия за ефектите от неадекватна диета.

Масаж на тялото

Терапевтично лечение, включващо еластична деформация на тъканите. Масажът се извършва ритмично чрез използване на сгъстен въздух. Лечението може да действа терапевтично или да отпуска мускулите, за да ги подготви за усилия.

Освен това, инфрачервената терапия влияе пряко върху структурата на мазнините, освобождава големи количества енергия, ускорява кръвообращението, лимфната циркулация и метаболитните процеси в организма

Най- добрата спорно- възтановителни терапия

Терапия с инфрачерввна сауна  (Термотерапия)и пресотерапия

Процедурата е насочена изцяло за насърчаване на възстановяването на спортисти след интензивни сесии на спортни тренировки ,когато тялото е подложено на големи енергийни разходи, предизвикани от физическа подготовка с големи натоварвания.Пресотерапията  е основно терапевтично оръжие, когато се опитвате да избегнете спортни наранявания, така че ние намираме инструмент, който не само улеснява елиминиране на токсични вещества, който се натрупват в тъканите след тренировка, но е в състояние до голяма степен да избегне най-лошия възможен сценарий за състезателен спортист: спортни травми.

Причини, поради които спортистите използват пресотерапия.

Предотвратява наранявания: подготвя мускулите и ставите, които ще извършват усилията чрез стимулиране на венозната и лимфната циркулация, така че да има оптимално ниво на кръв и кислород. Ще намалите до минимум риска от нараняване.

Намалява стреса и безпокойството

Елиминира токсините: Пресотерапията активира оттичането на екстравазирани течности след интензивни усилия и помага за елиминиране на токсичните вещества, които се натрупват след спортни тренировки.

Помага ви да се възстановите от наранявания: Всеки спортист е изложен на нараняване и времето за възстановяване в някои случаи може да бъде много дълго, ако не бъдат взети всички необходими мерки. Пресотерапията помага за възстановяване на кръвообращението, така че мускулите, ставите, сухожилията, участващи в движение, да получат необходимото напояване, за да се върнат в първоначалното си състояние или в състояние „преди нараняване“.

Действа релаксиращо: Произвежда седативен, релаксиращ ефект, в същото време благоприятства противовъзпалителния ефект. За да бъде ефективен, той винаги трябва да е приятен!

Инфрачервена сауна ( термотерапията )

Термотерапията се разбира като топлинна обработка на заболявания и наранявания.

Като един от основните ефекти е облекчаване на болката.

Терапевтичната топлина може да бъде приложена чрез лъчение, проводимост или конвекция с помощта на различни методи, от инфрачервено лъчение до парафиново приложение и може да се прилага на повърхностно ниво или на дълбоки тъканни нива. Термотерапията е ценен терапевтичен инструмент в редица травми

Препоръки:

Изпийте цели 8 чаши вода 1-3 дни преди третирането, както и в деня и на следващия ден.

Прекрасно се комбинира с EMSlim Neo (Високоинтезивна елекромагнитна стимулация )

Терапията се провежда без  грим, лосион или бижута.

След  лечение:

Поддържайте консумацията на алкохол до минимум и избягвайте неща като цигари или храни с високо съдържание на натрий, за да предотвратите задържането на течности.

Колко процедури са необходими:

Минималният брой процедури за постигане на желания резултат са между 5-10 бр.

Противопоказания:

Тромбоза и флебит

Артериосклероза

Всякакви сериозни сърдечни проблеми

Бременност

HIV, туберкулоза или друг тежък възпалителен процес

Епилепсия

Злокачествени тумори

Пейсмейкъри или подмяна на ставите