Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Намирането на магическата формула на красотата и тайната на вечната младост е трайно човешко желание, датиращо от древни времена.

В стремежа си за по-млада, сияйна и гладка кожа, съобразявайки се със специфичните особености на организма, хората могат да избират от все по-широк спектър от процедури – дермални филъри, мезотерапия, ботулинов токсин, химически пилинг, PRP терапия, лазерно подмладяване, микродермабразио.

Предлагаме Ви почистваща терапия срещу широки пори, акне и черно точки и освежаване на Вашето лице, която е ефективна, без болка, без стискане и зачервяване и без възстановителен период.

Хидродермабразиото е терапия, която комбинира в себе си неинвазивно ексфолиране с инфузия на специфични за кожата локални решения, подобряващи и ревитализиращи кожата. Тази подобрена форма на микродермабразио, е единствена по рода си, тъй като не използва кристали за отстраняване на външния слой мъртви клетки, а специален спираловиден апликатор ,който от своя страна прави лечението безболезнено и безопасно. Същевременно, за всеки пациент могат да се използват различни локални витамини или комбинация от топични препарати, така че лечението да стане персонализирано – за определен проблем (хиперпигментация, акне, фотоувреждане и дехидратация).

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА  ПРОЦЕДУРАТА
ХИДРОДЕРМАБРАЗИО?

Това е иновативен уред за почистване на лице, който замества класическата екстракция, използвана до този момент.

Чрез специална дюза се осъществява вакуум в комбинация с воден поток с помощта на 100 % натурални флорални води, които проникват в дълбочина и същевременно отстраняват излишния себум, мъртвия слой клетки от епидермиса, комедони и всякакви нечистотии по кожата, като едновременно се свиват порите и кожата придобива изравнен тен.

ЕТАПИ НА  ПРОЦЕДУРАТА:

ПИЛИНГ

Това е една подготовка за освобождаване на кожата от замърсяванията в порите, като ги омекотява без да ги нарани. В същото време се разкъсват връзките между мъртвите клетки, което улеснява тяхното отстраняване при

следващия етап.

ЕКСФОЛИАЦИЯ

Чрез специална дюза се осъществява вакуум, която всмуква себума  и я отвежда в специален контейнер, чрез водна струя.

Вакумът и силата на водната струя, от своя страна повишават тонуса на кожата, като подобряват микроциркулацията и лимфатичния дренаж.

ЕКСТРАКЦИЯ

Прави се,единствено когато има дълбоки замърсявания и подкожни комедони, които не могат да се отстранят само с водна струя. Използва се специален серум, който има противовъзпалително и антисептично действие.

КИСЛОРОДЕН ДУШ

Кислородният  душ  представлява система за впръскване на кислород в кожата. Като допълнение се добавят растителни екстракти, витамини и други активни съставки, засилвайки  ефекта от  хидродермабразио  и

резултатите, към които се стремим.

Тази процедура е подходяща за всеки тип кожа и може да се прилага през всеки сезон. Няма възстановителен период. След процедурата кожата е почистена, без видими зачервявания и белези, освежена и хидратирана.

Хидродремабразиото  се използва най-често за премахване на проблеми върху лицето, като това съвсем не изключва и други части от тялото като шия и деколте. Процедурата обикновено отнема между 30 – 60 минути и може да се повтаря на всеки 2 , 3 седмици за постигане на трайни резултати. Терапията за лице е особено подходяща за хора с акне, белези от акне, обезцветяване на кожата, както и ранни признаци на стареене. Още един от положителните моменти, които поставят хидродермабразиото сред предпочитаните процедури, е възможността пациентите веднага да се завърнат към рутинните си задължения. Препоръчително е да се използва слънцезащитен препарат със силен фактор, за да се предпазят новите кожни клетки от увреждащото действие на слънчевите лъчи.

За пациенти, страдащи от акне

Когато порите са запушени, голяма част от продуктите за поддържане на здрава и млада кожа не биха действали ефективно, тъй като няма как да бъдат усвоени напълно. Хидродермабразио терапията ексфолира запушените пори, като помага за отстраняването на излишния себум от тях и позволява по-добро абсорбиране на продуктите за акне. В допълнение към това, запазването на порите чисти подобрява значително леките и умерените състояния на акне.  

Какво е предимството и пред останалите процедури за почистване на кожата

 1. Не води до изсушаване на кожата, въпреки ексфолацията, благодарение на хидрогенизираната вода.
 2. Неаблативна процедура – ексфолация без игли и физическа стимулация.
 3. Водно-галванична технология, която способства за дълбоко прокарване на активни съставки в кожата.
 4. Подобрява тена и свива порите.
 5. Без възстановителен период.

 

ВИДОВЕ ТЕРАПИИ:

Програма 1: ЦЯЛОСТНА ТЕРАПИЯ с AqusureH2®

Подходяща за комбинирана, мазна и акнеична кожа

Протокол на терапията:

 • почистване на грима
 • дезинкрустация с гел
 • Водно полиране с хидрогенизирана вода с AqusureH2®
 • почистване на порите с програма S2 или S3
 • ампула за подхранване на кожата (съобразена с нуждите на кожата)
 • лечебна маска

+ Галваничен лифтинг масаж на лице

 

Програма 2:  ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Протокол

 • почистване на грима
 • Водно полиране с хидрогенизирана вода с AqusureH2®
 • програма S2 за почистване на кожата
 • програма S3 за подхранване и овлажняване на кожата
 • успокояваща маска

 

Програма 3: ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА СРЕЩУ КОМЕДОНИ И ЧЕРНИ ТОЧКИ

Подходяща за склонна към омазняване кожа.

Протокол:

 • почистване на грима
 • тонизиране на кожата
 • програма S1 за почистване на кожата и ексфолиране
 • програма S2 със специален серум против омазняване на кожата
 • маска

+ Галваничен лифтинг масаж на лице

 

Програма 4: ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ + ПОДХРАНВАНЕ

Протокол:

 • почистване на грима
 • Водно полиране с хидрогенизирана вода с AqusureH2®
 • програма S1 за почистване на кожата и ексфолиране