Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Добре дошли в света на красотата.
Лазерната епилация може да бъде едно невероятно преживяване с нас! В Mirrors beauty center разполагаме с високотехнологична апаратура за лазерна епилация от ново поколение FOTORA POWER LASER Съвременната апаратура гарантира впечетляващи резултати още от първата процедура,може да очаквате до 70% редуциране на окосмяването. Ще получите повече от отлично обслужване. Нашите високо квалифицирани специалисти са преминали специализирани обучения и продължават да усъвършенстват своите умения, за да предложат една висококачествена услуга.

 

Защо FOTORA POWER LASER предлага една напълно безболезнена процедура?

Благодарение на голямата мощност на лъчението , голямата енергийна плътност се предава чрез много къси импулси , които заедно със силната охладителна система на сапфирения апликатор , не могат да се регистрират като болка от човек.Това практически прави процедурата абсолютно безболезнена , дори и при работа върху най- чувствителните зони от тялото.

 

Защо FOTORA POWER LASER  е една от най- мощните и ефективните  системи за лазерна епилация ?

FOTORA POWER LASER използва свръх мощни лазерни лъчи, които гарантират висока ефективност , още при първата процедура окосмяването в третираната зона се редуцира почти до 70%. Това се дължи на голямата енергийна плътност и висока степен на кохерентност на лъчението. Тя достига много бързо и без загуби до космения фоликул, а термичната енергия напълно го разрушават.

 

Лазерната епилация с FOTORA POWER LASER решава и редица кожни проблеми

  • премахва нежеланото окосмяване;
  • справя се завинаги с врасналите косъмчета;

Може да се забележат и редица подобрения и решения на козметични проблеми , като:

  • Стягане на порите;
  • Избелване и омекотяване на кожата ;
  • Премахване на тъмните перънца от ръцете и гърба;

Всички тези предимства правят процедирите с FOTORA power laser едни от най- приятните и желаните терапии.

 

Колко процедури са необходими с FOTORA Power Laser?

Броят на процедурите зависи от индивидуалните особености на всеки човек. Обикновено са необходими между 3 и 6 третирания за постигане на 100% премахване на нежеланото окосмяване.
Лазерната епилация с FOTORA Power Laser  позволява да се правят процедури през цялата година , дори и през летния сезон .

 

Нашата мечта беше да направим лазерната епилация достъпна за хората. Предвид относително високата цена –  на процедурата с лазер, в сравнение със стандартните методи за епилиране  ние направихме всичко възможно да постигнем това.

Предлагаме висококачествена лазерна епилация, на конкурентни цени, като успяхме да предложим на нашите клиенти и възможност за разсрочено плащане.

Към момента  предлагаме възможност на клиентите си ,да разсрочат плащанията за всички процедури и пакети над 500лв., като това дава възможност да се възползвате от лазерната епилация без да се натоварва месечния Ви бюджет.

 

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЛИЦЕ

Горна устна, брадичка,
бакенбарди  скули, шия, бузи

Лазерната епилация може да се приложи за обезкосмяване  на лицето. Това е процедура, от чиито ползи се възползват все повече българи. Нашите наблюдения в Mirrors beauty center са, че от третиране на цяло лице се възползват жените, докато мъжете предпочитат оформяне на брадата и премахване на нежеланото окосмяване по скулите

Нежеланото окосмяване по лицето при жените е не малък проблем, особено за самочувствието. При някои това е резултат от генетична заложеност. При други се проявява в резултат от хормонален дисбаланс, често след бременност, хормонални заболявания, хормонално лечение или консумация на хранителни добавки за коса и нокти. В тези случаи лазерната епилация е единствения метод за трайно редуциране на окосмяването, тъй като останалите стандартни методи (кола маска, бръснене и др.) са с краткосрочен ефект.

Независимо от факта, че нежеланото окосмяване по лицето се превърнал в проблем, процесът на дълготрайно отстраняване е възможен с лазерна епилация! Лицето е много чувствителна зона, и като такава изисква висококачествена работа на терапевта и апарат, чиято охлаждаща система е на високо ниво. Лазерът, с който работим – Fotora Power Laser, в Mirrors beauty center е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане.

ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕТО

От нашата практика знаем, че едно основните изисквания към косъмчетата е да не бъдат отскубвани 2 до 3 седмици преди процедурата с лазер. Единственият начин – научно и практически доказан метод, да отстраним дълготрайно окосмяването на горна устна, брадичка, гуша, бакенбарди, скули, шия и бузи е чрез лазер да достигнем до космения фоликул (космена торбичка) чрез меланина на косъма. Ако преди процедура с лазерна епилация отскубнете космите си чрез традиционен метод – кола маска или пинсета, тогава няма как да достигнем до космения фоликул и процедурата няма да постигне максималния си ефект. Знаем, че особено за жените бръсненето на лицето е крайно неприятно, но красотата изисква жертви, които в този случай не могат да се нарекат такива. Защото след няколко процедури с лазерна епилация, вие ще забравите за нежеланото окосмяването на лицето.

Ние от Mirrors Center препоръчваме използването на самобръсначка или козметична ножичка (в краен случай крем депилатор), с която може да подрежете косъмчетата възможно най-късо. По-дългия косъм разсейва енергията от лазера и води до по-неефективна процедура. Косъмът трябва да се обръсне 1 до 2 дни преди процедура с лазерна епилация.

С лазерната епилация на лицето ще сложите край на честите възпаления, обриви и раздразнения, които си причинявате от честото третиране на тази деликатна зона чрез други познати методи.

Лазерната епилация на зоната лице се извършва веднъж на 30-40 дни и гарантирано премахва  подкожните (враснали) косми.

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА С ЛАЗЕР

Още от първата процедура ще може да се очаровате от видимата разлика. За да задържите резултатите си, и да постигнете пълно обезкосмяване на лицето, са необходими около 8 до 10 процедури.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛ ИНТИМ

Световно проучване сред жените в активна възраст  показва, че 8 от 10 жени рано или късно се замислят  за епилация на триъгълника или цялата интимна зона, но само 5 от 8-те се решават да предприемат стъпка в посока епилация.

За съвременните жени, а дори и за мъжете, обезкосмяването на интимните части се превърна от прищявка за летния сезон в ежедневна грижа. Една част от жените се страхуват от болката при самата процедура и от неловкото усещане по време на изпълнението й.

За успокоение реалността е, че най-новите лазерни системи за лазерна епилация позволяват да се постигнат трайни резултати в обезкосмяването дори и на най-чувствителните зони, каквато е зона интим. При процедурата, с апарата Fotora Power Laser, усещането е леко и поносимо боцкане. А резултата е впечатляващ още от първа процедура – до 70% редуциране на нежеланото окосмяване.

Тази статия е точно за читатели, които си мечтаят за лазерна епилация на интим, но се страхуват да направят първата си крачка към лазерния център! 

Ние от Mirrors beauty center ,Ви гарантираме, че болка няма да има, а само леко и поносимо    боцкане. В допълнение ще останете очаровани от отличните резултати само след няколко процедури. 

Ние от Mirrors beauty center,осъзнаваме колко важно е интимната зона да е добре поддържана. 

Процедура с лазерна епилация на цял интим или „пълни бразилски бикини“ е най-предпочитана от нашите клиенти. При нея се премахват абсолютно всички косми на интимните части.

Веднъж започнете ли с лазерното обезкосмяване на интим, свиквате с чувството на идеално гладка и свежа кожа през всеки един ден от цялата година и все едно никога през живота си не сте имали косми в тази област. 

Разбира се, в зависимост от личните желания на клиента, може да се избере само лазерно премахване на нежеланото окосмяване на зоната около бикините (бикини линия) т.е окосмяването на триъгълника не се премахва.

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Да припомним, че 3-4 седмици преди процедурата трябва да преустановите всякакви други методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена. (кола маска, епилатор, пинсети и др.) Ден до два преди самата процедура космите се отстраняват чрез бръснене.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ГЪРДИ КОРЕМ

Съвсем нормално е окосмяването на областта около гърдите, корема, коремната лента и гърба при мъжете да е повече отколкото при жените. За разлика от мъжете обаче, нежеланото окосмяване на тези области при жените, дори и с не такава концентрация, обикновено води до дискомфорт и ниско самочувствие, като възпрепятства жените да обличат дрехите, които желаят а в някои случаи може да създаде и неприятно впечатление на околните .

ПРЕДИМСТВА НА ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО НА ГЪРДИ ЧРЕЗ МЕТОДА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В днешно време все повече мъже посещават центрове за лазерна епилация, не само жените, за да премахнат трайно нежалното окосмяване по гърдите и корема. Лазерната епилация е предпочитамн метод, тъй като носи ред предимства:

–Впечатляваща ефективност и трайни резултати при отстраняване на твърди черни косми, с които другите методи за обезкосмяване не могат да се справят; 

-Много по кратко време за процедура, която продължава около 20 минути, в зависимост от размера на третираната зона;

-Премахване на подкожни косми, които са често срещан проблем при един от най-използваните стандартни методи за обезкосмяване при мъжете – колата маска.

–Времето между процедурите е от 30 – 60 дни в зависимост от зоната ( Лице, Торс, Крака).

-Трайно обезкосмяването след проведен курс от процедури, за разлика от други методи за обезкосмяване (кола маска, епилатор, бръснене, депилиращ крем)

-Лазерната епилация от ново поколение е Безболезнен метод (При самата процедура се усеща поносимо боцкане. Fotora Power Laser, с който правим процедурите в Mirrors beauty center е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане. Така терапевта може да използва много по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура, без риск от изгаряне на кожата.

Добре е да се знае, че когато се извършва лазерна епилация на гърди при мъжете, е нужно да се направят по-голям брой процедури – около 7-8 може. Това е така, защото  окосмяването там е повлияно в по-голяма степен от андрогенните хормони и е доста по-силно.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ РЪЦЕ

Освен лицето и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателен външен вид. Добре поддържаните ръце винаги са привличали вниманието на противоположния пол. Прекомерното окосмяване по ръцете е проблем, на който жените обръщат повече внимание и отдават голямо значение, от мъжете.

Ръцете, заедно с лицето и врата, се отнасят към откритите части на тялото ни, така че те винаги трябва да изглеждат безупречно обезкосмени. Стандартните методи за епилация като бръсненето, колата маска и епилатора имат краткосрочен ефект и въпреки ниската си цена, могат да раздразнят по-чувствителната кожа и да причинят възпаление, в допълнение да създадат условия за подкожни косъмчета. Лазерната епилация ви предпазва от тези недостатъци, като позволява на кожата достатъчно дълго да остане нежна и гладка само след няколко процедури. 

В дългосрочен план стандартните методи излизат значително по-скъпо от един курс процедури за обезкосмяване с лазерна епилация. Досадното задължение за постоянното обезкосмяване с традиционните методи, подтиква все повече хора да прибегнат до лазерната епилация.

Пълният курс на лазерна епилация на ръце ще редуцира трайно нежеланото окосмяване до 85% – 95%.

Не е необходимо да правите лазерна епилация на цели ръце, ако нежеланото окосмяване е на половината ръце или само на участъци. Наши клиенти избират само зоната от китките до лакътя (половин ръце, 1/2 ръце), като естествено се възползват и от по-ниската цена на самата процедура.

ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА

След като вече сте решили, че искате да си направите лазерна епилация на ръцете, е задължително да спрете с всички останали методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена – кола маска, епилатор, пинсети и други. Необходимо е да минат поне 2 до 3 седмици след последното отскубване на космите. Ние препоръчваме през това време да ползвате самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

От съществено значение е, когато започнете с процедурата лазерна епилация, да премахвате космите на третираната зона колкото се може по-често с бръснене или с депилиращ крем, тъй като единственият начин да отстраним трайно окосмяването на ръцете и останалите части на тялото ни, е да достигнем до космения фоликул чрез меланина на косъма. А колкото по-тъмни са космите, толкова повече меланин съдържат, и процедурата ще бъде максимално ефективна.

ПРЕЗ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИТЕ НА ЗОНА РЪЦЕ

Процедурите лазерната епилация на ръце се извършват в период от 30 – 45 дни в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЗОНА КРАКА

Лазерната епилация на крака е една от най-предпочитаните процедури от жените – след зона ИНТИМ, и при нас в Mirrors beauty center се извършва с power лазер от Fotora. Този апарат за премахване на нежеланото окосмяване на краката използва светлинната енергия, която прониква в дълбочина и достига до вътрешността на космения фоликул чрез меланина в косъма (пигментът, отговарящ за цвета на космите). Използва дължина на вълната от 808 нм (златен стандарт в диодната лазерна епилация)

Енергията излъчена от апарата се транспонира в топлинна и изгаря фоликула, като на негово място не изниква повече косъм.

В следствие на това космите на краката спират да растат за един продължителен период от време, а нивото на меланина драстично намалява.

След курса от процедури за премахване на нежеланото окосмяване, нашите клиенти постигат от 85% до 95% трайно редуциране на окосмяването!

Лазерната епилация на цели крака отнема около 60 минути. Съответно процедура на половин крака е приблизително 30 мин. Процедурите с диодния лазер се извършват веднъж на 30 до 60 дни, в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

За сравнение с всички други методи, които дават краткотрайни резултати или са много болезнени и са причина за появата на врастнали и подкожни косми, обезкосмяването на краката чрез метода лазерна епилация е дълготрайно, безболезнено (усеща се поносимо боцкане) и предпочитано решение, както за жените, така и за мъжете.

Голямо предимство на метода лазерна епилация е, че още след първите две процедури изчезва проблема с врастналите и подкожни косми.

Още след първите няколко процедури космите на краката се разреждат толкова, че стават едва забележими. След първа процедура може да очаквате до 70% редуциране на нежеланото окосмяване. За дълготраен ефект е необходимо да се направят курс от процедури. Докато трае курсът от процедури с лазерна епилация, космите не трябва да се скубят по никакъв начин (кола маска, епилатор, пинсети). Препоръчително е да минавате зоната – която е третиране с лазер, със самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

Процедурата – с лазерна епилация, на зона цели крака е доста по-безболезнена от обезкосмяването с епилатор или кола маска. При самата процедура се усеща поносимо боцкане.

 

  1. ,knl