Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Безиглената мезотерапия е неинвазивен метод за вкарване в кожата/клетките на активни съставки посредством електрически вълни.
Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата.

Чрез нея с помощта на ултразвук се вкарват активни съставки, които достигат на по-голяма дълбочина в кожата, там където са необходими – (хидратиращи, лифтинг, лечебни и др.) до дермалния слой на кожата.

Безиглената мезотерапия е предпочитана терапия, заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат.

Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Безиглената мезотерапия е специално насочена за тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Предимства на безиглената мезотерапия:

  • Процедурите са без никаква болка,
  • Без оттоци и синини поради факта, че се използва неинвазивен метод;

Ефекта на безиглената мезотерапия?

  • Премахва мъртвите клетки, подобрява тена и избелва кожата;
  • Балансира смесения тип кожа и я овлажнява;
  • Активира клетките, премахва потъмнявания, заздравява кожата, тя става пропусклива и забавя процеса на стареене;
  • Намалява микробите по кожата и по този начин предпазва от акне, редуцира акнето;
  • Премахва фините бръчки и старческите петна. Усилва производството на колаген в кожата;
  • Подсилва наранена кожа, след пилинг, лазер или други агресивни процедури, заздравява клетките и засилва усвояването им на хранителни вещества.

Безиглената мезотерапия спомага за подмладяване на кожата. Тя стимулира функцията на фибропластите (колагеновите клетки) за подобряване на тонуса на кожата и намаляване на бръчките. Стимулира също така микроциркулацията с цел намалено задържане на вода, подобрява клетъчното хранене и детоксикация. Има противовъзпалителна действие за по-млада и здрава кожа и анти-стареещ ефект. Освобождава мазнините от адипоцитите (мастните клетки) и има скулпториращ ефект.

Как работи безиглената мезотерапия?

Разтвор от активни съставки се нанася на целевата зона, която ще се третира. Проникването на тези малки „лекарствени куршуми“ се насочват директно в средния слой на кожата с помощта на електропорация и електроосмоза. Тази висока чистота „прониква“ в кожата на точна дълбочина, което е необходимо за оптимални резултати.

В зависимост от конкретно подбраната активна съставка, мезотерапията помага в борбата със свободните радикали, стимулира клетъчната активност, циркулацията, лимфен дренаж, синтеза на колаген и еластин.

Витамин С или хиалуронова киселина обикновено се прибавят към серума, за да се подобри цялостния тонус и качеството на кожата.

Страхотни резултати, видими дори и след първата процедура; видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата; лифтинг и изглаждане на кожата на лицето; безболезнено попълване на фините и по-дълбоки бръчки на лицето; стимулира собственото призводство на колаген в епидермиса и повишава еластичността на кожата и тялото; тонизира кожата, грижа за околоочен контур; хидратация и възстановяване кожата на лицето; заздравява кожата; възпрепятства секрецията на себум.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С 3 АМПУЛИ + КРИОТЕРАПИЯ – ANTI-AGING EFFECT

Мезоестетичната процедура спомага за подмладяване на кожата. Стимулира функцията на фибропластите (колагеновите клетки) за подобряване на тонуса на кожата и намаляване на бръчките. Стимулира също така микроциркулацията с цел намалено задържане на вода, подобрява клетъчното хранене и детоксикация. Има противовъзпалителна действие за по-млада и здрава кожа и анти-стареещ ефект. Подходящи за всички типове кожа.

Активни съставки:

Ампула витамин коктейл – Подхранва кожата и стимулират нейната регенерация. Благодарение на пантенол, витамини A, E, подобряват еластичността и предпазват кожата от неблагоприятните външни фактори.

Ампула хиалурон – Ефективно ускорява възстановяването на кожата. Богатият състав от колаген, хиалуронова киселина и млечни протейни хидратира в дълбочина, укрепва липидния слой и поддържа NMF естествения овлажняващ фактор. Кожата става елестична и сияйна.

Ампула 100 % чист колаген – Хидратира, стяга кожата и ефективно предотвратява бръчките. Хидролизираният колаген изглажда бръчките и поддържа здравината и еластичността на кожата.