Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Fotora super shape

Кажи здравей на стегнатото и секси тяло

Липосукция???  SUPER SHAPE дава много повече…!

Без скалпел. Без белези. И ЗАВИНАГИ

Какво е Fotora super super

Супер ефективна иновативна технология съчетаваща:

Ултразвукова кавитация

Триполярна и униполярна радиочестота

Вакуум и lED

Контурира фигурата , премахва целулита ,стяга кожата и стимулира колагена

Какво е ултразвукова кавитация?

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

В заобикалящият ни свят от забързано ежедневие, стрес и сладки изкушения, постигането на идеална фигура, а оттам и на високо самочувствие е само мираж. Диета след диета, разочарование след разочарование често губим всяка надежда за постигане на оптимално тегло и перфектно тяло.

Милиони мъже и жени по целия свят се надяват да се вталят и да се отърват от омразните мазнини, готови са на всякакви жертви, дори и до хирургическа намеса. До неотдавна такава радикална мярка, се е прилагала навсякъде. Но науката не стои на едно място – хирургическа интервенция вече не е необходима!

Жадуваните резултати бързо и ефективно могат да бъдат постигнати чрез ултразвукова кавитация- неинвазивен метод за ефикасно избавяне от излишните мазнини.

Какво е ултразвукова липосукция?

Ултразвуковата липосукция е процесът на създаване на микроскопични мехурчета от вакум вътре в течноста, които увеличават размера си и след това се взривяват. Микро-мехурчета имат голяма енергия (приблизително 100 кг / cm ²) и експлозията им въздейства на мастните клетки, унищожавайки тяхната мембрана и освобождаваща натрупаната вътре течност.  Мазнините преминават в течно състояние, след това по естествен път се извеждат от тялото. Тази реакция преобразува триглицеридите (основа на мастни молекули ) в базови молекули на глюкоза, благодарение на което човешкото тяло получава допълнителния енергиен заряд.
Уникалността на метода на ултразвукова липосукция е, че дори при малко въздействие с ултразвук върху мастната тъкан, става втечняване на мастната клетка и нейното пълно освобождаване, без увреждане на съединителната и костната тъкан, капилярите и вътрешните органи.  Важно е да се знае, че ултразвуковите вълни са насочени единствено към тези части на тялото, където е необходимо да се отстрани излишната мазнина. Ефективността на този метод е, че разрушени мастни клетки не се възстановяват и нови мазнини не се образуват.

В комбинация с триполярна и униполярана радиочестота, вакуум и lED технология крайния резултат е стопяване на мазнините и изчистване на целулита в съответните зони , дрениране и укрепване на новообразуваните  колагенови и еластанови влакна .

Апарата комбинира локално оптично разтваряне на мазнини, отрицателно налягане ( вакуум ) и RF стимулация за да премахне целулита видимо.
Извършва машинен масаж в подкожната тъкан и стимулира тъканта, насърчава отделянето на токсини , така че кожата става по- гладка

Какво е RF?

Радиочестотното стягане на кожата е естетичен метод, доказал се във времето със своите невероятни резултати. Използва се мощна радиочестотна енергия (RF) за стимулиране на функцията на фибробластите. Фибробластите са клетките, които осигуряват здравина и цялостност на съединителната тъкан. За да изпълнят тази цел те синтезират колаген, еластин, гликозаминогликани, ретикуларни влакна и хиалуронова киселина. Предизвиквайки дълботъканно нагряване RF технологията, ускорява регенеративните процеси в кожата с цел стимулиране на фибробластите да произвеждат колаген и еластин за лечение на отпусната кожа.

Поради дълбокото си затопляне RF се прилага за редуциране на целулит, както и топене на повърхностни мастни натрупвания. Дълботъканното нагряване на зоната предизвиква стимулиране на метаболитните процеси, в следствие на това се забързват обменните процеси и редуциране на целолита.
RF извършва затопляне на мастната тъкан с дълбочина 15 mm , ускорява разделянето на триглицеридите. Стимулира микроциркулацията на кръвта , укрепва лимфната система , насърчава метаболизма на мазнините.

Стимулирането до 15 mm дълбочина в кожата , може да подпомогне кръвообращвнивто , да увеличи скоростта на метаболизма на тялото, да подобри елатичността на лигаментите на мускулите. Засилва подкожното изгаряне на мазнини, стимулира образуването на колаген , подобрява външния вид на кожата, подобрява силуета на тялото. Радиочестотната термична стимулация достига да 15 mm слой и може да постигне ефекта на липосукция при честота 10 MHZ в секунда , за да започне активно поглъщане на топлина от мастните тъкани трябва само 1 минута.

Какво означава ВАКУУМ масаж ( лимфен дренаж) ?

ВАКУУМ – процес на вакумиране и изпускане на въздушно налягане

Подобрява мобилността сред клетките и увеличава движението им , така че да повлияе на мастните натрупвания . Елиминира отока , ускорява скоростта на потока на лимфата и кръвоносните съдове . Елиминира излишната влага от тъканите. Подобрява кръвообращението на малките кръвоносни съдове , не само подобрява капилярната система , но също така подобрява потока в дълбочина на кръвоносните съдове и лимфните потоци, който от своя страна резорбират мастните натрупвания в третираната зона. Елиминира излишните токсини в тялото . Укрепване на съдове, подобряване на разширени вени. Може да насърчи комбинацията от две ефективности в различни тъкани.
Възтановява клетъчните тъкани , повишава жизнеността на клетките.
Повдига и поправя кожната еластичност.
Производството на костен колаген допринася за възтановяване на кожната еластичност.
Подобрява еаробния капацитет , смачква твърдите влакна на целулита прави го по- гъвкав и се получава ефект на контуриране на тялото.
Стимулира повърхностния слой и дълбокия симпатичен слой на нервнта система . Подобрява чувствителността на кожата и кожната гъвкавост.

Терапия с LED, енергийна стимулация
Светодиода е друга оптична технология на апарата , от скорошното развитие на лазера.
Имат един и същ ефект от процедурата м/ у светодиод и лазер , но медодите са различни.
Дисперсността на Светоизлъчващия диод може да обхване по- широка зона на третиране , а лечебния ефект по- нежен и ефективен . LED кара клетките да “ биологично стимулират”
Насърчава растежа на телесните клетки,стимулира митохондриите директно , нещо повече LED въвежда митохондриите , които клетките отделят и трансформират в АТФ – основния енергоносител в клетките , той е необходим за почти всяко действие в тялото – като започнем от скелетната муслулатура и преминем през мускулите отговорно за храносмилането
и стигнем до производството на ензими .
Ускорява заздравяването и регенерацията на тъканите.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата е приятна и безболезнена, като масаж с горещи камъни.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?
Извършва се индивидуален курс от 8-10 процедури, според състоянието на засегнатите зони и желаните резултати.

За да е по- бърз и дълготраен резултатът , е важно да пиете повече вода.

Правят се 8-10 процедури , броят им зависи от метаболитните процеси в организма , но и не само.

Терапиите са през 7-10 дни – времето ,нужно за клетъчно обновяване и извеждането на мазнините от организма чрез лимфата .