Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Mirrors Aesthetics center има честта да ви представи пробива в бюти процедурите EMSlim Neo (Високоинтезивна елекромагнитна стимулация )Това е най-новото научно-техническо постижение в естетичната медицина и единствена неинвазивна 3-в-1 терапия. С нея в рамките на една 30-минутна процедура ще получите едновременно изгаряне на мазнини, стягане на корем или на мускулите в която и да е зона на тялото, както и лифтинг ефект на кожата. Причината е съчетанието на S-RF (синхронизирана радиочестота) и HIFEM+ (High Intensity Focused Electro-Magnetic Plus – високоинтензивно електромагнитно поле).

Много холивудски суперзвезди и световноизвестни спортисти извайват тялото си с него дори когато нямат време за тренировки във фитнесзалата.

Плочки на корема и мускули без фитнес: EMSZERO е най-прекият и безопасен път към стегнато тяло и здравословен вид. Трябват ви само 5 процедури по 30 минути за дадена зона. А защо тази процедура може да ви спести  средства и оперативни намеси, както и дълги и мъчителни тренировки ще видите по-надолу в страницата.

Защо да се подложим на EMSlim Neo

Единствен съчетава изгаряне на мазнини и изграждане на мускули

EMSZero е най-новият и единствен в естетичната медицина 3-в-1 уред, съчетаващ едновременно процедури за изгаряне на мазнини плюс стягане на корем и мускули по цялото тяло, както и лифтинг на кожата. Сборът от ефектите на HIFEM+ и S-RF технологиите в този апарат е значително по-голям в сравнение с провеждането на тези две процедури поотделно.

-Една 30 минутна сесия се равнява  на 2 месеца интензивни фитнес тренировки

EMSZERO само в рамките на 30 минути сесия предизвиква над 20 000 дълбоки мускулни контракции в резултат от използването на високоинтензивно електромагнитно поле (HIFEM+). Подобен интензитет е равносилна на 2 месеца интензивни тренировки във фитнесзалата и е недостижим, също и като дълбочина и продължителност, при каквото и да е физическо упражнение. Апаратът следва патентован алгоритъм, имитиращ фазите на професионално проведена тренировка – загряване, интензивно натоварване и възстановяване.Най-сетне имате изчистване на мазнини без загуба на мускули, точно напротив.

-Спестява ви безценно време и усилия с дълготраен резултат

Допълнителни задачи в офиса, непрестанен зов за внимание от децата вкъщи, километрични задръствания на пътя… Всички искаме да имаме времето да си готвим здравословна храна и да тренираме редовно. Реалността обаче най-често ни отнема силите и възможностите да сме постоянни всеки ден. Тук идва EMZero,който може да компенсира тези липси. Апаратът осигурява изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса срещу много по-малко време и усилия. EMZERO изисква от вас единствено да дойдете за 5 процедури на избраната от вас зона веднъж на всеки 7 дни за по 30 минути. Резултатите от тази кратковременна терапия се запазват средно една година след последната сесия.

-Спестява ви доста пари и болка от операции

От 3000€ до 6500€ може да струват различните видове абдоминопластика (хирургическа интервенция за стягане на корем). Петте процедури с EMSZERO ще ви спестят пари, но и не само това. Тази неинвазивна терапия ще ви лиши също от болката, съпътстваща почти всяка операция. Няма да ви се налага и да изтърпявате възстановителен период. Усещането при интензивните мускулни контракции е на загряване в третираната зона, което наподобява масаж с горещи вулканични камъни. Ако сте извън форма, в първите ден или два след сесията ще усетите и класическата мускулна треска като след интензивна тренировка.

-Положителни резултати при диастаза след раждане

Подлагането на терапия с EMSZERO води до отлични резултати при жени с диастаза след раждане. Diastasis recti доказано намалява ,без значение дали раждането е естествено, или със секцио. Това е факт, защото терапията с новаторския апарат стяга, тонизира и укрепва големите мускулни групи на корема. Само жените с диастаза след раждане знаят какво е да им се върне шансът да тренират коремни мускули и да бъдат отново във форма.

—Единствената неинванзивна технология за повдигане на дупе

EMSZERO е единствената неинвазивна технология за повдигане на дупе (Butt-Lifting) в света. Ако искате да направите т.нар. “бразилско дупе” а ла Дженифър Лопес, апаратът ще ви бъде от изключителна полза.

Видимо стегнати мускули и кожа

EMSZERO предизвиква образуване на нови мускулни влакна, увеличава обема на съществуващите, стяга и подмладява мускулите и подчертава релефа. Стегната и подмладена ще е и кожата ви заради ефекта на “прибиране” при унищожаването на мастната тъкан. За разлика от останалите апарати на пазара, новият и усъвършенстван EMZERO стимулира формирането на нов колаген в съединителната тъкан на дермата и фиброзните септи на мастната тъкан. Това предизвиква видим лифтинг ефект.

Стабилизира и подобрява стойката и походката

Подсилването и тонизирането на коремната и седалищната мускулатура чрез EMSZERO води до коригиране на свързаните с неправилна стойка проблеми. Комбинирането на изотонична и изометрична контракция на мускулите увеличава както силата, така и издръжливостта на третираните мускули. При изправянето на стоежа и седежа намаляват и болките в кръста, гърба и стъпалата. Забравяте за неправилното неравномерно натоварване и се радвате на грациозна походка и елегантно тичане в парка и на пътеката.

Концентриран и дълбочинен  ефект

При спортуване и диета тялото най-често отслабва цялостно и невинаги в достатъчна степен в най-желаните от нас зони. С EMSZERO отслабването е точно в третираните зони заради концентрираното действие на апарата спрямо тях. Ефикасността произтича от това, че никой друг уред няма и толкова дълбочинно въздействие (до 9 см под повърхността на кожата). При това остават непокътнати околните вътрешни органи, кръвоносни съдове и нерви. Множество дългогодишни експерименти са довели до избора на такива физични характеристики на радиочестотните вълни, при които се загрява само мастната тъкан.

Подходящ за спортисти с травми и хора в напреднала възраст

Ако сте спортисти, които не могат да провеждат тренировки с цялото тяло заради контузия, EMSZERO е идеален за вас. Апаратът ще стимулира мускулите единствено в третираната зона, поддържайки ги в топ форма. Жените и мъжете на над 55 години, които искат да тренират, но състоянието на кръста или краката не им го позволява, също са облагодетелствани. Новата версия на Emzero непрекъснато измерва, анализира и индивидуализира параметрите на терапията според моментното състояние на организма. Това води до винаги максимална ефикасност и безопасност.

Често задавани въпроси

Колко процедури са необходими ?

Минималният курс е 4 – 5 процедури, но в зависимост от зоната и желания ефект, вашият специалист терапевт може да прецени дали ще са необходими допълнителни  2-3 процедури.

-Кога ще видя резултати ?

Резултат ще почувствате веднага още след първата процедура. Значителните резултати обикновено се проявяват 4-5 седмици след последната от проведения курс процедури, като дори след това  резултатът продължават да се подобрява.

-Мога ли да ходя на тренировки във фитнес залата по време на процедурите ?

Като се има предвид натоварването на мускулите при 20 хиляди контракции, не е необходимо допълнително физическо натоварване върху третираните зони. Физически натоварвания могат да се извършват на други части на тялото.

Доказано безопасен и безвреден

EMSZERO е единственият 3-в-1 апарат за едновременно изгаряне на мазнини и изграждане на мускули, одобрен от FDA (Агенцията за контрол над храните и лекарствата на САЩ). Безопасността и ефикасността му са доказани с близо 40 клинични проучвания

Безопасността на технологията е потвърдена от 7 независими, многоцентрови клинични изпитвания, проведени в множество страни по света. Методът е одобрен и сертитициран от FDA.

Методът е подходящ както за жени, така и за мъже

Съчетаваме Emzero с най- добрите бодишейпинг апарати

В Mirrors Aesthetics center предоставяме великолепната възможност за съчетаване на процедурата EMSLIM Neo с най-добри като ефикасност и репутация бодишейпинг апарати. Такива са Лимфопреса + инфрачервена сауна ,

Fotora Super shape.Така затваряме цикъла на всички неинвазивни опции за реално въздействие върху фигурата.

Индивидуално отношение и детайлно следене на всеки един случай

Изготвянето и поддържането на индивидуален клиентски профил е друга наша сила. Той спомага за оптимални резултати при всеки от вас, като осигурява последователност. Стимулира ви да спазвате точни срокове с напомняне за процедурите чрез имейл или sms. Имате и собствена карта с посещения, а в досието ви записваме всичко, което ни споделяте за грижата за тялото и кожата си. Екипът на Mirrors Aesthetics center не започва процедура, без да е убеден в положителния краен резултат. Ако критериите не са изпълнени, ще ви го кажем с полезни съвети.