Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Диамантено микродермабразио представлява повърхностен механичен пилинг с диамантени частици, неинвазивен и безболезнен метод без киселини и лазери. След процедурата клиента се възвръща напълно в ежедневието си. Чрез апликаторът с диамантен връх нежно се отстраняват мъртвите клетки,които пречат на епидермиса да получава нужното количество кислород,което да поддържа тургора на кожата в оптимално състояние.Тъй като на всеки 28 дни кожата сменя повърхностният си слой и новите клетки избутват старите и мъртви клетки на повърхността, като при определени обстоятелства този процес се забавя – порите се запушват, образува се неравна текстура на епидермиса, загрубявеане на определени участъци и така с годините регенерацията на кожата се забавя,тя застарява и изгубва своя блясък и жизненост.

 

Необходими процедури между 4-6 на брой, които могат да бъдат разпределени по една седмично или по една месечно в зависимост от проблема, който се третира.

 

НА КОГО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО?
Препоръчва се както на мъже така и на жени след 16 годишна възраст, с различен тип кожа и преди всичко когато усещате кожата си суха, девитализирана, пигментиране прекомерно омазняване на Т-зоната (чело, нос, брадичка). Тя е подходяща през есента, зимата и ранна пролет за да се избегне негативното въздействие на UVA & UVB лъчите върху обработваемите зони.

Препоръчва се за:

  • за подмладяване на лице,шия,деколте,гръб,рамене,ръце,крака,колене,лакти
  • за свиване на порите при  лице,шия,деколте,гръб,рамене
  • изравняване на тена
  • премахване на пигментации
  • намаляване грубостта на белези и стрии
  • регулиране на мастната секреция
  • цялостно витализиране на кожата