Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Кислородната терапия насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Кислородът е проводник на всички полезни, хидратиращи и подхранващи вещества в клетките на кожата. При неговия недостиг клетките нямат достатъчно сила да усвояват необходимите им подхранващи вещества и да се обновяват. Възраст, физиология, стрес, тютюнопушене, замърсяване на околната среда са основните фактори водещи до недостиг на кислород, което се изписва негативно върху кожата.

Кислородната терапия компенсира кислородния глад в кожата. Тя увеличава транспорта на кислород дълбоко в клетките и засилва микроциркулацията. Стимулира клетъчното дишане, влияе положително на метаболизма и повишава регенеративните процеси.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ – КОКТЕЙЛ ОТ ВИТАМИНИ, ХИАЛУРОН И КОЛАГЕН

Процедурата включва:
Преди процедурата кожата се почиства и ексфолира.

Впръскване на ампули с активни съставки в кожата.

– впръскване на коктейл от витамини

– впръскване на ампула чист хиалурон

– впръскване на ампула колаген

Кислороден душ с чист кислород. Обработка с накрайник за кислородната терапия насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Обработка с накрайник за криотерапия с цел запечатване на нанесените активни съставки и предпазване от външно замърсяване.

Завършва се с Богата подхранваща маска и подходящ за типа кожа крем.