Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

🤔Знаете ли, че…?

Радиочестотният лифтинг на лице е процедурата, която е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата без намесата на пластичната хирургия, без възстановителен период.

Радиочестотният лифтинг на лице е най-новия клас апаратна неоперативна терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане на кожата на лицето. Включва комбинирана биполярна  радиочестота, инфраред светлина и вакум. Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген.Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакумът извършва лимфен дренаж и нежен масаж.

➡️Резултатът е:

Стегната,здрава ,изпъната и подмладена кожа на лицето.

Свиване на порите и уплътняване.

Видимо подобрен тонус и контур на лицето , повдигната област на веждите и клепачите , изгладена назолабиална гънка.

Редуцирани финните бръчици и намалена дълбочина на изразените.

Изгладен и повдигнат контур на цялото лице

Премахване на двойната брадичка

➡️Често задавани въпроси:

На каква възраст се препоръчва да се започнат тези процедури?

Няма възрастови ограничения . С цел превенция на отпускане и стареене на кожата на лицето, след 30 годишна възраст е добре да се започне с радиочестотен лифтинг.

➡️Колко процедури са необходими?

Обикновено са необходими от 8 до 10 сеанса за лице и шия и околоочен контур,  по една терапия на всеки седем дни.

➡️След колко време се забелязва ефектът?

Ефектът от радиочестотния лифтинг на лицето е очевидиен веднага след приключване на процедурата и се изразява в осезателно освежаване на кожата,свиване на порите,стягане  и уплътняване.Реалният ефект настъпва между втория  и третия месец, тъй като натрупването на колаген е продължителен и сложен процес. Колагеновото ремоделиране трае 10-12седмици.

През това време е желателно кожата да бъде ежедневно хидратирана.

➡️Колко пъти в годината може да се прилага процедурата?

Няма сезонни ограничения за извършване на процедурата. След приключване на пакета от процедури, можете да направите поддържаща процедура не по-рано от 6 месеца.