Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

🌺Ние от ✨Mirrors beauty center ✨се стремим да отговорим на всичките Ви нужди
Кажете Стоп на целулита и наднорменото тегло!
С технология съчетаваща функциите на електро стимулация, инфрачервена сауна и лимфен дренаж с въздушно налягане.
ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ:
– 30-минути пресотерпия е еквивалентна на 25 километра разходка!
– Налягането се усеща леко, но е равно на 50 кг, което, когато се прилага върху стомаха за 30 минути, всъщност се равнява на 150 коремни преси!
Това е идеалната терапия за тези с ограничена подвижност или ниска енергия, които желаят да тренират.
➡️Електрическа стимулация
процедура, която позволява бързо и равномерно намаляване на обиколките на тялото. Използвайки леки, но дълбоки електрически импулси, тя стимулира както повърхностните тъкани, така и по-дълбоките части на кожата. Процедурата стимулира метаболизма и кръвообращението. Благодарение на това подкожната мастна тъкан намалява и кожата бива добре тонизирана и еластична.
➡️Лимфен дренаж
Терапия, пряко засягаща кръвоносната и лимфната система. Тя прочиства тялото чрез освобождаване на вредни продукти от метаболизма, транспортирането им през лимфните съдове от филтриращите органи и изхвърлянето им от тялото.
Затопляне на сауна и инфрачервена терапия
със сауна тялото се нагрява, което води до стимулиране на метаболизма. Освен това увеличава оксигенацията и храненето на клетките, подобрява циркулацията. Термотерапията подкрепя и подобрява отслабването, антицелулитните процедури и всякакви детоксикационни процедури.
➡️Детоксикация
е безопасен и доказан начин за подобряване на естествените процеси на премахване на токсините и регенерация на тялото. Липсата на възможност за пълно премахване на токсините от тялото може да причини множество здравословни проблеми. Детоксикацията е най-ефективната терапия за предотвратяване на ефектите от неадекватна диета или нездравословен начин на живот.
➡️Масаж на тялото
терапевтично лечение, включващо еластична деформация на тъканите. Масажът се извършва ритмично чрез използване на въздух под налягане. Процедурата може да действа терапевтично или да отпусне мускулите, за да ги подготви за физическа активност.
➡️Отслабнете
нискочестотният ток стимулира мускулите към вибрации и свиване, което засилва процесите на разграждане на мастните клетки. В допълнение, инфрачервената терапия влияе пряко върху структурата на мазнините, освобождавайки големи количества енергия, ускорява кръвообращението и лимфната циркулация и метаболитните процеси в тялото.