Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

Представяли ли сте си как само една процедура може да третира едновременно следите на времето по кожата? IPL прави точно това!  

IPL е мощна апаратура за фотоподмладяване, която позволява едновременно третиране на множество различни несъвършенства на кожата – пори, пигментации, бръчки, плътност, петна от различен произход , съдови лезии , разширени капиляри , различни форми на розацея и др. Без болка, без инванзивна намеса и без да се нарушава целостта на кожата!

Каква е тайната на IPL фотоподмладяване ?

Искате да подобрите състоянието на кожата си ? IPL фотофейшъл я прави нежна и гладка ,изравнява тена , намалява щетите от слънцето, премахва зачервяванията и забавя стареенето.

Множество проложения

IPL фотофейшъл или фотоподмладяването, премахва хиперпигментации, съдови лезии, изравнява тена.Ако не сте се пазили от слънцето или сте злоупотребили със солариума и искате да подобрите цялостното състояние на кожата си , IPL фотоподмладяването е изключително подгодящо . Методът е неинванзивен ,сравнително безболезнен и бърз.

Комплексно действие

IPL фотофейшъл е базиран на действието на полихроматичната интензивна пулсова светлина , която обхваща спектъра от видими и инфрачервени лъчи. Така въздейства едновременно върху различни структурни елементи на кожата и атакува разнообразни проблеми и несъвършенства. Крайния резултат – комплексно действие , равномерен и сияен тен и по – малко несъвършенства.

Една процедура. Много предимства.

Благодарение на комплексното си действие, IPL фотофейшъл процедурите могат да таргетират няколко проблема едновременно. А състоянието на кожата е изцяло подобрено.

СЪДОВИ ЛЕЗИИ

Подобрява състоянието на съдовите лезии като разширени капиляри по лице, шия, деколте, както и различни форми на розацея.

ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

Премахва пигментни нарушения като слънчеви петна, лунички, мелазма и други хиперпигментации.

КОЖНА СТРУКТУРА

Повлиява структурните промени в кожата като заличава фините бръчки, подобрява плътността и здравината ѝ и премахва разширените пори.

РАЗЛИЧНИ ЗОНИ

IPL фотофейшъл процедурите позволяват обработването на различни по големина зони, включващи лицето, шията и деколтето.

Как протича процедурата ?

Процедурата обикновено се прави през месеците с по-слабо слънцегреене, върху кожа без тен. Върху кожата се нанася гел и се емитира светлинен импулс, който обхваща определена площ. Терапията на цялото лице отнема между 30-45 мин.

Какво се случва в кожата по време на процедурата ?

Светлината, която се излъчва от апарата, се поглъща от специфични структури, наречени хромофори и се трансформира в топлина. При този процес настъпва избирателно разрушаване на пигментни петна, разширени капиляри и др. Част от лъчите, достигнали  дермата, стимулират фибробластите да произвеждат повече нов и здрав колаген. С една процедура едновременно се въздейства върху няколко естетични проблема и се постига цялостно обновяване.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване ?

Веднага след процедурата и до няколко часа по-късно може да получите леко до умерено чувство на затопляне и опъване на кожата, а също и минимално зачервяване. Възможно е потъмняване и изпъкване на пигментните лезии, което отзвучава за седмица, а също промяна в цвета на съдовите формации или формиране на лека коричка. Препоръчваме ви измиване със студена вода и почистване с мека емулсия без алкохол. Използвайте хидратиращи кремове и задължително фотозащита с висок SPF фактор.

Кога настъпва ефектът и каква е неговата продължителност ?

Ефектът продължава средно 2-3 години, като зависи от генетичния и хормоналния фон, начина на живот, вредните навици, заболявания и излагане на UV лъчите.

Каква е препоръчителната честота на процедурите?

За оптимален ефект са необходими не по-малко от 3 процедури, през интервал от 2 до 4 седмици. Ефектът при разширените капиляри и хиперпигментацията се вижда още след първата процедура. Максималният и краен резултат се достига след приключване на цикъла от процедури.

Кога не трябва да се прилага процесурата

При бременност и кърмене;

При възпалена или наранена кожа;

При епилепсия и свръхчувствителност;

Непосредствено преди и след излагане на слънце;