Телефон

+359 887 42 42 41

Email

contact@mirrors-bg.com

Работно време

Пон - Съб: 10:00 - 18:00

MED 360 е последно поколение усъвършенстван апарат за оформяне , стягане , премахване на целулита и структуриране на перфектните форми на тялото. Благодарение на модерните технологии , това е една от най- новите и ефективни неинванзивни процедури. Предоставя възможност за безоперативна алтернатива за третиране на излишните мастни натрупвания в така наречените проблемни зони.
Казано на кратко с този апарат се правят неинванзивни процедури за контуриране на тялото, стягане на кожата и редуциране на целулита.

Модерната и усъвършенствана технология на MED 360 комбинира 5 технологии за да гарантира ефективността на извършваните процедурите .
RF, вакуум , ролер, LED енергийна стимулация , IR инфраред : тези пет технологии са перфектно оръжие в борбата с мастните натрупвания и целулита. В перфектна комбинация, те дават възможност за гарантирано усъвършенстване и стуктуриране на тялото.
Апарата комбинира локално оптично разтваряне на мазнини, отрицателно налягане ( вакуум ) и RF стимулация за да премахне целулита видимо.
Извършва машинен масаж в подкожната тъкан и стимулира тъканта, насърчава отделянето на токсини , така че кожата става по- гладка

.RF treatment  Радиочестотното стягане на кожата е естетичен метод, доказал се във времето със своите невероятни резултати. Използва се мощна радиочестотна енергия (RF) за стимулиране на функцията на фибробластите. Фибробластите са клетките, които осигуряват здравина и цялостност на съединителната тъкан. За да изпълнят тази цел те синтезират колаген, еластин, гликозаминогликани, ретикуларни влакна и хиалуронова киселина. Предизвиквайки дълботъканно нагряване RF технологията, ускорява регенеративните процеси в кожата с цел стимулиране на фибробластите да произвеждат колаген и еластин за лечение на отпусната кожа.

Поради дълбокото си затопляне RF се прилага за редуциране на целулит, както и топене на повърхностни мастни натрупвания. Дълботъканното нагряване на зоната предизвиква стимулиране на метаболитните процеси, в следствие на това се забързват обменните процеси и редуциране на целолита.
RF извършва затопляне на мастната тъкан с дълбочина 15 mm , ускорява разделянето на триглицеридите. Стимулира микроциркулацията на кръвта , укрепва лимфната система , насърчава метаболизма на мазнините.

Стимулирането до 15 mm дълбочина в кожата , може да подпомогне кръвообращвнивто , да увеличи скоростта на метаболизма на тялото, да подобри елатичността на лигаментите на мускулите. Засилва подкожното изгаряне на мазнини, стимулира образуването на колаген , подобрява външния вид на кожата, подобрява силуета на тялото. Радиочестотната термична стимулация достига да 15 mm слой и може да постигне ефекта на липосукция при честота 10 MHZ в секунда , за да започне активно поглъщане на топлина от мастните тъкани трябва само 1 минута.

ВАКУУМ – процес на вакумиране и изпускане на въздушно налягане

Подобрява мобилността сред клетките и увеличава движението им , така че да повлияе на мастните натрупвания . Елиминира отока , ускорява скоростта на потока на лимфата и кръвоносните съдове . Елиминира излишната влага от тъканите. Подобрява кръвообращението на малките кръвоносни съдове , не само подобрява капилярната система , но също така подобрява потока в дълбочина на кръвоносните съдове и лимфните потоци, който от своя страна резорбират мастните натрупвания в третираната зона. Елиминира излишните токсини в тялото . Укрепване на съдове, подобряване на разширени вени. Може да насърчи комбинацията от две ефективности в различни тъкани.
Възтановява клетъчните тъкани , повишава жизнеността на клетките.
Повдига и поправя кожната еластичност.
Производството на костен колаген допринася за възтановяване на кожната еластичност.
Подобрява еаробния капацитет , смачква твърдите влакна на целулита прави го по- гъвкав и се получава ефект на контуриране на тялото.
Стимулира повърхностния слой и дълбокия симпатичен слой на нервнта система . Подобрява чувствителността на кожата и кожната гъвкавост.

ТРИИЗМЕРНА структорираща терапия благодарение на ролери
Двойно маневриращате ролки с независимо движение работещи в 4 режима имат възможността за извършване на уникален дълбочинен масаж , който е изцяло безопасен , ефективен и конкуриращ локалната мастна тъкан , която движението и диетите трудно могат да премахнат.
Чрез тази технология апарата лесно постига ефект на отслабване инкунториране на тялото , премахване на отоци , отпускане на мускулите.
Намалява мазнините , и редицира целулита , стяга кожата.

Терапия с LED, енергийна стимулация
Светодиода е друга оптична технология на апарата , от скорошното развитие на лазара.
Имат един и съм ефект от процедурата м/ у светодиод и лазер , но медодите са различни.
Дисперсността на Светоизлъчващия диод може с обхване по- широка зона на третиране , а лечебния ефект по- нежен и ефективен . LED ката клетките да “ биологично стимулират”
Насърчава растежа на телесните клетки,стимулира митохондриите директно , нещо повече LED въвежда митохондриите , които клетките отделят и трансформират в АТФ – основния енергоносител в клетките , той е необходим за почти всяко действие в тялото – като започнем от скелетната муслулатура и преминем през мускулите отговорно за храносмилането
и стигнем до производството на ензими .
Ускорява заздравяването и регенерацията на тъканите.

IR инфрачервена стимулираща терапия
Ускоряване на кръвообращението и лимфната течност
Разтваря триглицеридите
Ускорява метаболизма на мастните киселини
Балансира PH на тялото , освобождава натрупването на млечна киселина.
Съчетанието от тези пет уникални технологии в апарата MED 360 , гарантират ефективността му в стуктурирането на перфектните форми на тялото.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата е приятна и безболезнена, като масаж с горещи камъни.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?
Извършва се индивидуален курс от 6-10 процедури, според състоянието на засегнатите зони и желаните резултати.